Van verjaardagen

“ Verjaardagen zijn niet meer wat ze geweest zijn http://goo.gl/D8Jvi6

Verlopen.

Als iemand die regelmatig )zeker jaarlijks’ mijn verjaardag viert, wil ik per vandaag de wereld laten weten dat ik afstand neem van verjaardagen!

Ik voem me medeverantwoordelijk voor alle soorten verjaardagen die worden gevierd, maar kan dat niet langer verantwoorden nu ik weet wat voor ellende verjaardagen veroorzaken en welke financiële consequenties ze hebben.

Geen verjaardagen meer!

=================================
5-jarige jongen krijgt rekening voor niet komen opdagen op verjaardag

De ouders van een 5-jarige Britse jongen hebben een rekening gekregen omdat hun zoon niet op de verjaardag van een vriendje is gekomen.
Dat meldt de BBC.

De moeder van de jarige jongen uit de streek Cornwall, stuurde een rekening van bijna 16 pond, ongeveer 21 euro, omdat zij rekening had gehouden met de aanwezigheid van Alex Nash en kosten had gemaakt.

Nash, was uitgenodigd om mee te gaan naar indoor-skipiste. Zijn ouders hadden toegezegd dat Nash zou komen, maar hadden in dezelfde periode ook plannen gemaakt met de opa en oma van Nash. De jongen zou uiteindelijk ook naar zijn grootouders gaan.

De ouders van Nash verklaren dat zij geen contactgegeven hadden van de moeder en daarom geen mogelijkheid zagen om af te bellen. Julie Lawrence, de moeder van de jarige jongen, zegt echter dat haar contactgegevens op de uitnodiging stonden en accepteert het verhaal van de ouders van Nash dan ook niet.

De vader van Nash vond de rekening in de rugzak van zijn zoontje. Hij zegt niet van plan te zijn de rekening te betalen, vooral door de manier waarop hij is benaderd door de vrouw. Lawrence dreigt op haar beurt naar de rechter te stappen als de rekening niet wordt betaald.

========================

Geen nieuwe updates

Ondersteuners

1 van 500

0% van het totale aantal afstandnemers

social bereik

97

Mensen

tijd te gaan

Verlopen

Afgelopen 08/31/2015 1:00 am Amsterdam

Afstand nemen is pas succesvol als het door minimaal 500 gebruikers wordt gesteund op 08/31/2015, 1:00 am, Amsterdam

Verdwenen gelijkheid

Top afstandnemers


(97) Connecties

Recente afstandnemers