Over deze site

Weten mensen dat je katholiek bent en zien ze je dus als één van die aanranders? Ben je moslim na Charlie Hebdo? Heb je wel eens ooit in je leven gestemd, en word je dus verantwoordelijk gehouden voor alles wat het kabinet (niet) doet? Heb jij een fiets, net als die overvaller laatst?

Er is nu een oplossing! Makkelijk, snel en effectief!

Op IkNeemAfstand.nl kun je afstand nemen van....alles. En dat is handig. Want de roep om het nemen van afstand wordt steeds breder. Misschien wordt het je nu nog niet gevraagd, maar het risico is aanwezig dat ook jij een keer aan de beurt bent.

En komen ze bij jou aankloppen, dan is het toch fijn dat je kunt aantonen dat je van willekeurig welke nare daad die ooit is gepleegd en waarvan de dader(s) iets met jou overeen heeft(/hebben), allang afstand hebt genomen. Gewoon....voor de zekerheid.

Dat is dus precies de service die wij bieden. En omdat je op één afstand nemen niet kunt lopen, maar vooral omdat je niet wilt dat anderen ooit verweten kan worden dat zij toen geen afstand hebben genomen, kun je dat afstand nemen met meer dan alleen één doen. Nodig je vrienden, kennissen, vage collega's uit, verwijs mensen die is opgedragen of min of meer vriendelijk verzocht om afstand te nemen om dat samen met jou te doen. En hebben ze zelf nog belangrijke thema's en gebeurtenissen waar ook afstand van moet worden genomen? Dan kan dat ook gewoon.

Hoe?

Meld je aan met je social account (Twitter, LinkedIn of Tumblr (we zijn nog bezig met Facebook) en meld je idee aan. Of meld je aan met je social account en laat weten dat jij samen met een ander afstand neemt. Kortom: meld je aan met je social account en doe mee. Of niet. Natuurlijk loop je dan het risico dat je op enigerlei moment afstand moet nemen en te laat bent, maar dat laten we geheel en al aan jou over.

 

Waarom zou ik afstand nemen?

Waarom eigenlijk niet?

Waarom moet ik inloggen om afstand te kunnen nemen?

Afstand nemen is een serieuze zaak. We willen natuurlijk niet dat allerlei anonieme mensen doen alsof ze afstand nemen, zonder dat ze het echt menen. Even inloggen en dat probleem is opgelost.

Waarom moet ik wachten op jullie goedkeuring?

Als je onderwerp indient waarvan je afstand neemt, willen wij toch kort even controleren of je niet gewoon de draak met ons steekt. Waarbij we nog wel willen vermelden dat afstand nemen van draken, absoluut is toegestaan. We hebben niks tegen draken. Van dat idee nemen we afstand!

Ik word van deze website heel erg boos. Waar kan ik dat kwijt?

Je psycholoog. Controleer wel eerst goed of hij een contract heeft met je verzekeraar en of je pakket het vergoedt. Is het antwoord daarop nee? Dan raden we je aan om bij een goede vriend te spuien, liefst onder genot van een stevig drankje.

Waarom mogen niet meer dan 500 mensen samen met mij afstand nemen?

Omdat 500 een prachtig getal is.

Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat!

Het antwoord op je vraag is óf 42 óf € 38,50.